3 Ocak 2016 Pazar

Futbol Zekası

Canlı maç izle
Merhaba
Ben futbolda aklını oyun zekasıyla ortaya  koyan ve futbolu bize sevdiren yıldızları severim. Her an skoru değiştirebilen, adam eksilten, mucize denilen işleri yapan isimleri severim. İşçi arıları takdir ederim. Ederim de yıldızsız bir maçı izlemek çok da keyif vermez bana.

Takip ettiğim futbol takımların taraftar grubları futbola başka gözden bakıyorlar futbol takımının ihtiyaçlarından biri olan taraftar futbolun ne oldugunu çözememiş durumdalar buduruma çözüm için çalışan takımlarda henüz bir gelişme göremedim. Canlı maç izle Çok farklılık göze çarpmıyor şu anda.Yıldızlarını devreye sokmaya başladılar tarftarlar halen yapmaya devam ediyorlar son maçlarda çok fazlada belli  olmasada futbolu taraftara sevdirecek takımlar var.Futbolu sıkıntılı hale getirenlerden biriside oyuncuların istedikleri parayı alamamaları, yönetimin para sıkıntıları vardır. 

Çalışkan bir oyuncu olduğunu göstermek isteyen birçok futbolcu olduğunu biliyoruz. Galibiyetlere yardımcı oyuncuların olması gerekir bir futbol takımında yapılması gereken futbolcuların istekli olarak maça çıkmaları gerekir.

 Yönetiminde futbolculara motivasyon seklinde para yardımı yapması iyi olur.

Bir futbol takımında olması gerekenlerde bunlardır.
Eğer yıldızların olduğu bir takım ise onlara kesinlikle ihtiyaç duyarsınız.
Birde bir futbol takımında en çok ihtiyaçlardan birisi olan futbolcuların zeki ve çevik olmalarıdır.

Hayatımda  birçok futbolcuyla tanıştım: Ronaldo, Messi, Arda Turan, İniesta gibi zeki ve hızlı futbolcular gibi ama ben Messi gibi bir zeki, hızlı futbolcuyu hiç görmemiştim.
Eğer bir futbolcu istekli ve kararlı olduktan sonra kimsenin bir şey yapmasına gerek yok çünkü futbolcu kendini alıştırmıştır.  

Türkiye liginde bulunan takımlarda bu kabiliyetli futbolcular var ama futbolcular hem yönetimden hem de  para sıkıntıları olan bir futbol takımına gitmekten endişe ederler.
Türk futbolunda şimdiye kadar ikiden fazla futbolcuyu yurt dışına çıkarta bilmiş. Bunlardan biri önceden Galatasaray’da oynayan Arda Turan olan ve geçtiğimiz sezon Atletico Madrid’de oynayan futbolcumuz bu sezon Barcelona’ya transfer olan futbolcumuzdur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder